Дългоочакваният римейк на мрачния култов филм от 90-те Гарванът“ е на

...
Дългоочакваният римейк на мрачния култов филм от 90-те Гарванът“ е на
Коментари Харесай

Големи очаквания за римейка на „Гарванът“

Дългоочакваният римейк на мрачния култов филм от 90-те „ Гарванът “ е на път да зарадва феновете. Снимките на кино лентата започнаха през 2022 година, като естествени декори бяха чешката столица Прага и немският град Мюнхен, разкриха чешките медии. След 10 седмици новият „ Гарванът “ е подготвен и се чака да бъде пуснат по кината в първата четвърт на годината.

В основната роля този път е Бил Скарсгард, който ще забележим още веднъж в историята на мрачния воин, който се завръща от отвъдното, с цел да си отмъсти за своята лична гибел и тази на гаджето си, като смее гибел, боязън и кавга.

Оригиналният филм от 1994 година доби паметен статут и заради обстоятелството, че на снимачната площадка почина основният артист Брандън Лий след пукотевица, разказана като неточност. Тъй като множеството от сцените с Брандън Лий бяха снимани, филмът беше приключен със специфични резултати и доста малко потребление на дубльор.



Филмът остави мощна диря и със мощния си саундтрак, който и до през днешния ден е описван като един от най-влиятелните в дарк уейв стилистиката и мощното водещо парче на The Cure.
Още филми, които предлагаме


 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР